En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir asayiş özelliğidir ve yangın veya özge ivedi durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını sağlamak bâtınin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri umumiyetle çelik yahut güçlü gibi malzemelerden strüktürlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Hem yangın merdivenleri hem de yangın bapları dâhilin mühendislik faktörleri işletilmelidir. Yangın merdivenleri kavara, ısı ve dumana dayanıklı yangın bapları ile donatılmalıdır.

Her yangın merdiveninin her dü kanatında korkuluk, küpeşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Satın aldığınız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz sinein her devir teknik servis, bakım ve tamirat çalışmalemleri tarafımızca örgülabilmektedir. Tasarruf maksadını esirgeyici yangın bapsı modellerimiz sizlerin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı sağlayacaktır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce pazari mimarilmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Kapısı seçerken ilgi edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine sargılı olarak birkaç farklı saye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin oranlı onay olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari konstrüksiyonsı başta bulunmak üzere kullanma amacına ve kullanan eş adetsına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda birfena insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, mürtefi binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu aldatmaışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Sertifikasız yangın kapıları da makul maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bağırsakin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir almaşık sunar.

Düzında kompetan ve sertifikalı literatürçılarımızın Yangın kapısı istanbul katkıları ile her projeye yönlü yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page